Rugpjūčio 25-27 dienomis iš Floridos, JAV į Lietuvą atvyksta išgydymo ir išlaisvinimo tarnautoja, pranašė Sharon Parkes vesti seminaro apie vidinį išgydymą.

Norint dalyvauti REGISTRACIJA BŪTINA!

Seminaras vyks tris dienas nuo 14.00 iki 20.00val. Vilniaus kolegijoje (Jasinskio g. 15). Seminaro auka: 3 dienos – 20eur, 1 diena – 8eur (mokėjimas atėjus į seminarą. Į kainą taip pat įeina užkandžiai).

Registruotis iki rugpjūčio 24d. sms žinute (864286315) arba el. paštu (info@prabudimas.eu). Registruojantis nurodykite vardą, pavardę, telefono numerį bei kiek ir kokiomis dienomis planuojate dalyvauti. Vietų skaičius ribotas!

Seminaro tema – vidinis išgydymas. Daugelis esame savo gyvenime perėję per įvairiausias traumas arba patyrę neteisybę, smurtą, suidūrę su melu, apgaule… Visa tai dažną kartą palieka pasėkmes mūsų sieloje, atveria žaizdas, neatleidimą, nuoskaudas ar kartėlį. Šio seminaro tikslas per mokymą atvesti žmones į pilną vidinę laisvę bei išgydymą, kad gyventume pilnatvertį gyvenimą be jokių praeities šešėlių, trukdančiu eiti pirmyn.

Sharon Parkes yra ordinuota Christian International organizacijos, kurios įkūrėjas yra dr. Bill Hamon, tarnautoja. Ji, kartu su vyru Bobu, vadovauja Christian International bažnyčių tinklo išgydymo ir išlaisvinimo tarnavimui. Jie keliauja JAV ir už jų ribų apmokydami vietines išlaisvinimo tarnavimo komandas, vesdami seminarus bei konferencijas ir atnešdami perkeitimus ten, kur nuvyksta. Sharon su vyru yra Vision Church at Christian International pastoracinės komandos dalimi. Pranašės Sharon Parkes tarnavimą palydi tūkstančiai liudijimų. Jos troškimas, kad kiekvienas žmogus, teritorija ir šalis patirtų pilną laisvę Kristuje.

Kilus klausimams kreiptis tel.nr. 864286315