Norint dalyvauti, registracija būtina! Registruotis:
Nr. 864286315;
El. paštu: info@prabudimas.eu
(nurodykite savo vardą, pavardę ir tel. numerį).

Prabudimo mokykla – penkių savaičių kursas, kurio esmė yra nuodugnus ir koncentruotas pamatinių biblinių tiesų mokymas. Tai puiki proga kiekvienam, norinčiam tapti Kristaus mokiniu ar jau tokiu esančiam, pagilinti ir įtvirtinti žinias bei gauti gyvą Dievo Žodžio apreiškimą, be kurio neįmanomas pilnavertis krikščioniškas gyvenimas.

Pamokos vyks pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais nuo 19 valandos, tačiau, kaip tikime patys, mokiniai pilnavertę mokinystę patirs dalyvaudami ir maldose, kurioms rinksimės nuo 18 valandos. Pamokų metu mokiniams bus duodami konspektai – struktūrizuota dėstomoji medžiaga, kuri padės geriau į viską įsigilinti. Na, o kad žinios būtų dar geriau įsisavinamos, penktadieniais vyksta žinių patikrinimai – testai. Be to, svarbu paminėti, jog Prabudimo mokykla nėra tik teorinė, bet ir praktinė. Taigi mokiniai turės galimybę praktiškai taikyti tai, ko išmoko: pamokslavimo, maldos už ligonius, išlaisvinimo maldos, Evangelijos skelbimo. Ši mokykla nemokama, tad didžiausias mūsų paraginimas jums – drąsos mokytis ir tegul jūsų širdys būna atviros gyvam tikėjimui mūsų Viešpačiu Jėzumi Kristumi!

Užsiėmimai vyks 5-ias savaites (01/07 – 02/08), kiekvieną pirmadienį, trečiadienį bei penktadienį nuo 18:00 iki 21:00val.

Lauksime tavęs sausio 7d. 18.00val. Sporto g. 11.!

!Mokykla nemokama!