Pranešame, kad vasaros evangelizacinis projektas startavo! Visą vasarą pirmadieniais, trečiadieniais bei penktadieniais planuojame skelbti Evangeliją gatvėse vakarais nuo 18val. iki 20val. Šią savaitę apsistojome Vinco Kudirkos aikštėje, Vilniuje, tačiau planuojame keisti vietas. Labai kviečiame prisijungti visus norinčius dalyvauti Dievo darbe! Kaip galite tai padaryti?

  • Kiekvieną pirmadienį, trečiadienį bei penktadienį 16.00val, adresu Vienuolio g. 6-1 vyksta maldos už šį projektą. Kviečiame melstis kartu, o jei negalite atvykti, melskitės kur bebūtumėt.
  • Tomis pačiomis dienomis nuo 18.00 iki 20.00val. gatvėse skelbiame Evangeliją. Kiekvienas darbininkas svarbus ir reikalingas. Kadangi keičiame vietas, norintys prisijungti ir ateiti darbuotis kartu, susisiekite su mumis nr. 864286315.
  • Projekto vykdymui turime finansinių poreikių, tad kviečiame prisidėti prie šio darbo savo aukomis. Plačiau apie tai skaitykite čia.

Mt 16:15 „Eikite į visą pasaulį ir skelbkite Evangeliją visai kūrinijai.“
Mt 9:37-38 „Tuomet Jis tarė savo mokiniams: „Pjūtis didelė, o darbininkų maža. Todėl melskite pjūties Viešpatį, kad siųstų darbininkų į savo pjūtį.“